facebook linkedin twitter  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Stiri juridice

 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE PFA CU DOAR 250 LEI!

  Read more...  
 • Cat Costa Infiintarea unei Firme in 2015?

  Aceasta intrebare este adresata de fiecare client care doreste infiintarea unei firme la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

  Read more...  
 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE FIRMA CU DOAR 300 LEI

  Read more...  
 • Legea nr. 202/2012 - aprobarea OUG nr. 24/2012 privind modificarea si completarea Codului fiscal

  7 Noiembrie 2012

  Read more...  
 • Modificarea legii societatilor comerciale

  Va prezentam Articolul 237 din Legea 31/1990 - legea societatilor comerciale, asa cum acesta a fost modificat de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 37/2011.

  Read more...  
 • Prima Casa – masuri si norme modificate – OUG 60/2009 si HG 717/2009
  In M. Of. 878/2012 a fost publicata OUG 94/2012 pentru completarea art. 1 din OUG 60/2009 privind unele masuri in vederea implementarii programului „Prima casa“,

 

Marca isi exercita, in prezent, foarte adesea actiuni asupra alegerii cumparatorului, nu numai prin faptul ca reprezinta o garantie de calitate, dar si prin aceea ca are si semnificatia unei oferte de servicii dupa vanzare, oferta care nu exista in cazul produselor anonime.

 

Marca ajuta la deosebirea produselor sau serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele aparţinând altor persoane iar inregistrarea unei marci reprezinta o atitudine, o idee, un stil de viata, o cultura, va recomandam sa nu folositi marci fara ca acestea sa nu fie inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Apeland la serviciile noastre veti avea certitudinea ca denumirea firmei, produselor si serviciilor sunt protejate, si ca eventualele actiuni in contrafacere vor fi inlaturate eficient si prompt.

 

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.