facebook linkedin twitter  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Stiri juridice

 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE PFA CU DOAR 250 LEI!

  Read more...  
 • Cat Costa Infiintarea unei Firme in 2015?

  Aceasta intrebare este adresata de fiecare client care doreste infiintarea unei firme la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

  Read more...  
 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE FIRMA CU DOAR 300 LEI

  Read more...  
 • Legea nr. 202/2012 - aprobarea OUG nr. 24/2012 privind modificarea si completarea Codului fiscal

  7 Noiembrie 2012

  Read more...  
 • Modificarea legii societatilor comerciale

  Va prezentam Articolul 237 din Legea 31/1990 - legea societatilor comerciale, asa cum acesta a fost modificat de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 37/2011.

  Read more...  
 • Prima Casa – masuri si norme modificate – OUG 60/2009 si HG 717/2009
  In M. Of. 878/2012 a fost publicata OUG 94/2012 pentru completarea art. 1 din OUG 60/2009 privind unele masuri in vederea implementarii programului „Prima casa“,

Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania

INFIINTARE PFA CU DOAR 250 LEI!

Cabinetul de avocatura Popa Cristina a lansat portalul online www.infiintare-firma-registru.ro in care orice persoana interesata poate sa afle informatiile necesare si sa primeasca asistenta juridica gratuita in ceea ce priveste infiintarea unui PFA, SRL, a unui ONG, dar si informatii despre modificarile care apar pe parcursul derularii activitatii unei firme, respectiv cesionarea partilor sociale, gazduire sediului social, deschiderea unui punct de lucru, inchiderea unui punct de lucru, schimbarea sediului social al unei firme, cooptarea de noi asociati si majorarea capitalului social, dizolvarea si radierea firmei sau intreruperea temporara prin suspendarea activitatii firmei, accesand www.infiintare-firma-registru.ro sau trimitand un e-mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Deoarece ne place sa simplificam lucrurile la momentul demararii procedurii de infiintare a PFA, dumneavoastra nu va solicitam decat o copie de pe cartea de identitate a titularului - PERSOANA FIZICA AUTORIZATA si o copie de pe titlul de proprietate al imobilului cu destinatie de sediu profesional.

Serviciile noastre juridice se adreseaza tuturor persoanelor fizice doresc consultanta juridica si reprezentare pentru infiintarea unui PFA pe teritoriul Romaniei, dar si persoanelor juridice romane sau cetatenilor straini care doresc infiintarea unui SRL, ONG, sau efectuarea anumitor modificari in structura actionariatului prin cesionarea partilor sociale,schimbarea sediului social, infiintarea unui punct de lucru, gazduirea sediului social, inregistrarea unei marci pe teritoriul Romaniei sau reprezentarea in fata unor autoritati pentru obtinerea unor autorizatii: Directia de Sanatate Publica Bucuresti si Ilfov, Directia Sanitar-Veterinara a Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, Agentia Nationala a Mediului din Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

Pornind de la aceasta premiza tratam cu seriozitate fiecare dosar si ne implicam in rezolvarea acestuia intr-un termen de 3 zile lucratoare veti primi actele.

Etapele infiintarii unei persoane fizice autorizate, PFA, actele necesare si conditiile ce trebuie indeplinite pentru desfasurarea activitatii economice sub forma PFA - persoana fizica autorizata, le regasiti accesand www.infiintare-firma-registru.ro.

In situatia in care doriti sa infiintati un PFA, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.