Articles

OFERTA infiintare punct de lucru 250INFIINTARE PUNCT DE LUCRU 250 RON

O firma poate sa isi infiinteze un punct de lucru in momentul inmatricularii ei in Registrul Comertului sau pe parcusul derularii activitatii.

Ce Trebuie Sa Fac Daca Vreau Sa-Mi Infiintez Un Punct de Lucru?

In situatia in care doriti sa deschideti un punct de lucru trebuie sa detineti un spatiu in proprietate , sa inchiriati un spatiu prin semnarea unui contract de inchiriere sau sa vi se acorde folosinta gratuita a spatiului prin semnarea unui contract de comodat.

Acte Necesare Infiintare Punct de Lucru:

copie de pe cartile de identitate ale asociatilor;

copie de pe contractul de vanzare-cumparare, inchiriere, comodat;

Taxele percepute de catre Registrul Comertului pentru infiintare punct de lucru si autorizare activitate la punct de lucru sunt apoximativ 320 lei.

Onorariul perceput pentru infiintarea unui punct de lucru este in cuantum de 250 lei.

Procedura de infiintare a punctului de lucru dureaza 2 zile lucratoare si eliberarea actelor dureaza tot 2 zile lucratoare.

Apelati cu incredere la avocatii nostri si veti avea punctul de lucru infiintat in cel mai scurt timp posibil.

Intrucat este importanta relatia profesionala dintre client si avocat, dupa infiintarea punctului de lucru ne veti putea contacta si in alte probleme si veti primi consultanta juridica de specialitate din partea avocatilor nostri.

In situatia in care doriti sa infiintati un punct de lucru si sa inregistrati mentiunea la Registrul Comertului, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.