Articles

OFERTA inregistrare marca 500OFERTA INREGISTRARE MARCA LA OSIM 500 RON

In Romania, orice persoana fizica sau juridica poate inregistra o marca. Inregistrarea unei marci poate sa fie ceruta direct de catre solicitant sau prin mandatar.

Solicitantul strain nu se poate adresa direct la Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci (OSIM) ci trebuie sa se adreseze unui specialist in proprietate intelectuala sau avocat.

Fiindca marca reprezinta un set de valori, o atitudine, o idee, aceasta trebuie protejata prin inregistrarea ei la Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci.

O procedura prealabila inregistrarii marcii consta in efectuarea unei cercetarii documentare pentru a afla daca exista si alte marci similare inregistrate sau identice.

In situatia in care doriti sa inregistrati o marca la OSIM, oferta noastra include efectuarea tuturor demersurilor necesare inregistrarii marcii dumneavoastra, efectuarea unei cercetari pentru a vedea daca exista si alte marci similare, redactarea cererii de inregistrare a marcii si inregistrarea cererii la OSIM.

 

In situatia in care doriti sa inregistrati o marca la OSIM, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.