Articles

OFERTA cesiune firma 500CESIONARE PARTI SOCIALE FIRMA 500 RON

Pe parcursul derularii activitatii unei firme pot interveni anumite modificari privind structura capitalului social si cesionarea partilor sociale catre asociati sau catre persoane care nu detin calitatea de asociat.

Acte Necesare Pentru Cesionarea Partilor Sociale Ale Firmei:

  copie de pe cartile de identitate ale asociatilor;

copie de pe cartile de identitate ale viitorilor asociati;

copie de pe certificatul de inregistrare al firmei;

copie de pe actul constitutiv;

In situatia in care doriti sa cesionati partile sociale ale firmei dumneavoastra, noi ne vom ocupa de redactarea tuturor actelor necesare cesionarii partilor sociale si inregistrarea dosarului la Registrul Comertului.

Pentru cesionarea partilor sociale ale firmei vom concepe si vom redacta actul constitutiv, decizia asociatului unic sau hotararea adunarii generale a asociatilor, contractul de cesiune parti sociale, le vom inregistra la Registrul Comertului si va vom preda actele care atesta inregistrarea mentiunii privind cesionarea partilor sociale la Registrul Comertului.

In situatia in care doriti sa cesionati partile sociale ale firmei dumneavoastra si sa inregistrati mentiunea la Registrul Comertului, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.