Articles

OFERTA infiintare firma 300 INFIINTARE FIRMA 300 RON

Include toata procedura de infiintare a unei firme de tip SRL, la care se adauga taxele legale percepute de catre Registrul Comertului si capitalul social.

Constituirea unuei firme de tip SRL se finalizeaza in 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Registrul Comertului, fiind necesare pentru demararea procedurii urmatoarele acte:

  acte de identitate fondatori si administratori persoane fizice (BI, CI sau pasaport) sau certificat de inregistrare pentru persoane juridice - copie;

■  copie de pe actele de proprietate ale viitorului sediu social al societatii iar in cazul in care infiintam si un punct de lucru ne sunt necesare si copii de actele de proprietate ale acestuia;

■  trei variante de denumire a viitoarei societati (de ex. S.C. DENUMIREA SOCIETATII S.R.L.).

Onorariu perceput de cabinetul nostru de avocatura include redactarea tuturor actelor necesare infiintarii societatii dumneavoastra, atestarea actului constitutiv, reprezentarea in fata Registrului Comertului pentru infiintarea firmei si predarea tuturor documentelor care atesta infiintarea firmei dumneavoastra, respectiv: rezolutia de infiintare, certfificatul de inmatriculare a firmei, certificatele constatatoare de la sediul social, de la punctul de lucru si de la terti/beneficiari - daca este cazul.

 

Taxele legale percepte de catre Registrul Comertului sunt in cuantum de:

  72 lei rezervarea de denumire la care se adauga suma de 520 lei care se plateste la momentul inregistrarii dosarului la Registrul Comertului.

  200 lei capitalul social minim prevazut de legislatia in vigoare pentru infiintarea unui S.R.L.

In final, va promitem ca o sa va scutim de toate drumurile pe care trebuie sa le faceti pentru infiintarea firmei dvs. si ca experienta noastra o sa va scuteaza de mult timp pierdut pe la ghisee si multe neplaceri pe care le-ati putea intampina la infiintarea firmei dvs.

 

In situatia in care doriti sa infiintati o firma, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.